" crossorigin/>" crossorigin/>

O nama

Velikim izborom i dobrom uslugom zadobili smo poverenje mnogih lovaca, dođite i uverite se zašto je to tako!

 

Lovačka oprema “Srndać“

Slogan „Od snova do ulova“ predstavlja viziju i koncept koje pomenuta kompanija nastoji da ostvari. Sa maloprodajnim objektom „Srndać“ u Šapcu uspešno su ostvareni neki od postavljenih ciljeva. Kvalitetnom opremom za lov i uslugom pokriven je jedan deo Srbije, a kao normalan sled događaja je otvaranje još jednog maloprodajnog objekta u Beogradu, kako bi se omogućilo snabdevanje velikog broja lovaca koji žive u srpskoj prestonici.

“Srndać“ Beograd

Prodavnica lovačke opreme Srndać se nalazi u Beogradu na Hipodromu, Paštrovićeva 2. 

U bogatoj ponudi novootvorenog objekta, kupcima će biti dostupni brojni proizvodi renomiranih svetskih proizvođača, kao što su: Sauer, Blaser, Mauser, Tikka, Češka Zbrojovka, Swarovski Optik, Kahles, Hawke, Vortex, RC, Fiochi, Geco, RWS, Hornady, Lapua, Deerhunter, RYPO itd. Pripremljeno je mnogo noviteta, ali zbog pandemije COVID-19 mnoge isporuke kasne, tako da će se bogata ponuda postepeno dopunjavati, ali neki od brendova koji će kupcima privući pažnju su svakako noževi Puma, koji će se posle mnogo godina ponovo naći na našem tržištu, kao i Hikmikro termalni monokulari za osmatranje čija cena iznosi 60.000,00 dinara. Pored toga, tu su i kamere za nadzor lovišta Acorn sa cenom od 10.000,00 dinara. Jedna od specifičnosti je ponuda polovnog oružja, tako da će kupci imati mogućnost zamene staro za novo, a pored toga „Srndać“ Beograd će vršiti otkup polovnog oružja i komisionu prodaju istog.

Veliki izbor vazdušnog oružja (vazdušnih pušaka sa oprugom, komprimovanim vazduhom i vazdušnih pištolja) marke Norica, Cometa, Stoger, Browning, Baikal itd., kao i kvalitetnih dijabola, prateće opreme koja upotpunjuje sportsko streljaštvo i ovu vrstu razonode predstavljau samo deo ponude. Takođe, interesantan je izbor savremenog oružja za ličnu bezbednost i IPSC takmičenja renomiranih svetskih proizvođača Glock, Češka Zbrojovka, Sig Sauer itd.

“Srndać“ Šabac

Prodavnica lovačke opreme Srndać se nalazi u samom centru Šapca, u Masarikovoj 38.

Ovde lovac može da se obuče od glave do pete i da nađe sve što mu je potrebno od oružja i municije, preko optike, noževa, lovačkih gedžeta, sefova do sredstava za čišćenje. Izbor je veliki tako da na jednom mestu mogu da se nađu brendovi poput Hilmana, Percussiona, Pellegrini košulja, Igl, Blaser, Tigar, Grisport itd. I ne samo to, ljubazno osoblje u prijatnom lovačkom ambijentu je tu da Vam svojim savetom pomogne prilikom kupovine! Ovde lovac može da sazna sve relevantne novosti, da se informiše o aktuelnim zakonima i propisima. Na tome se zasniva idejni koncept prodavnice „Srndać“ , da donese i održi visok standard i raznovrsnost ponude, ali i da postane prepoznatljivo mesto gde se može u prijatnoj atmosferi dobiti informacija i razmeniti iskustva i mišljenja.

Poseban akcenat je stavljen na oružje i municiju. Od oružja pored Zastavinih karabina lovac može naći veliki izvor pušaka svetski renomiranih proizvođača Sauer, Mauser, Blaser, Baikal, Bergara, Bereta, Benelli, Pietta, Remington, Tika i mnogih drugih. može se naći pored lovačkog i veliki izbor vazdušnih pušaka. Kada je reč o municiji pored bogate ponude municije domaćeg proizvođača Beloma i PPU-a u ponudi imamo i veliki izbor municije renomiranih stranih proizvođača poput RWS, Norma, Hornady, Lapua, Geco, Remington, Lapua, Sako, Fiocchi, B&P, RC i mnogih drugih.