Prodavnica Lovačke opreme Srndać

Prodavnice lovačke opreme Srndać pripadaju porodičnoj kompaniji koja se zasniva i koja je vođena na načelima iskusnih lovaca, veštih strelaca i eksperata u proizvodima ove branše. Naš tim je strastveno posvećen proizvodima koje možete naći u našim maloprodajnim objektima jer zastupamo samo brendove u koje verujemo zbog njihovog kvaliteta i pouzdanosti. Naši prodavci su iskusni lovci koji će vam pružiti vrhunsku uslugu i savete kako biste odabrali tačno ono što vam je potrebno, bez obzira da li ste prekaljeni lovac ili početnik. Naše osnovne vrednosti baziraju se na tri kategorije: fokus na kupca, fokus na kompaniju fokus na ljude.

FOKUS NA KUPCA - DOŽIVITE PRAVO ISKUSTVO KUPOVINE U PRODAVNICI LOVAČKE OPREME SRNDAĆ

Vođeni ciljem da povećamo uspeh naših klijenata u lovačkom iskustvu napravili smo slogan Od snova do ulova koji najbolje predstavlja naš koncept. U našim prodavnicama u Beogradu i Šapcu naći ćete sve što je potrebno jednom lovcu i ljubitelju streljaštva, od velikog izbora oružja i municije preko optičkih i elektronskih uređaja do sredstava i opreme za čišćenje. S obzirom da aktivnosti na otvorenom traže da oprema bude stalno lakša, čvršća, kvalitetnija, to nas je usmerilo da izbor obuće, odeće i dodataka u našim radnjama prati ovaj trend i nove tehnologije. Pri svemu tome vodilo smo računa da naš asortiman bude prilagođen svakoj potrošačkoj korpi.

Naša priča se ne završava na tome. Naša misija je da nas kupci prepoznaju kao omiljeni brend u lovačkoj i sportskoj opremi. Zato smo našu uslugu proširili van granica prodavnice. Otvorili smo i puškarsku radionicu Srndać Servis koja se nalazi u sklopu maloprodajnog objekta u Beogradu. Ovde možete zaokružiti priču sa montažom optike, ili gumenog amortizera trzaja, pređica, remnika i sl. Posle toga vaša puška je spremna za upucavanje. Strelište je na nekoliko stotina metara udaljeno od Srndać Servisa i naš ekspert će obaviti upucavanje u najkraćem roku.

FOKUS NA KOMPANIJU I LJUDE

Fokus na kompaniju podrazumeva pre svega bezbednost u radu. Drugi bitan kriterijum je napraviti zabavan, odgovoran i jedinstevne tim, što se nadamo da jesmo. Pri tome kao kompanija posvećeni smo strateškom planiranju i ispunjavanju ciljeva koji se formiraju na osnovu osluškivanja tržišta i ponude. Što se tiče fokusa na ljude od svojih zaposlenih tražimo integritet, pozitivno razmišljanje i stalnu potrebu za ličnim usavršavanjem.

NAŠ TIM

Marko Todorović CEO

Kao strastven i pasioniran lovac, sa dugogodišnjim iskustvom u menadžentu i upravljanju ljudskim resursima otvara prodavnicu lovačke opreme od koje za veoma kratko vreme pravi brend

Aleksandar Čolić Šabac – Šef maloprodajnog objekta

Pasionirani lovac i kinolog, vrstan poznavalac vatrenog oružja i balistike. Svoje iskustvo u lovu nesebično je spreman da podeli i dobrim savetom pomogne pri izboru. Pored lova hobi su mu I pčelarstvo, planinarenje kao i streličarstvo.

Goran Gojković Beograd – Marketing menadžer i šef maloprodajnog objekta

Posle 15 godina rada u sektoru ekonomije i menadžmenta počinje sa radom u firmi okružen ljudima koji dele iste ambicije i strasti prema lovu. Timski igrač i uvek proaktivno orijentisan. Interesovanja lov, lovna kinologija, streljaštvo, hiking, skijanje i kulinarstvo.

Milan Vulić Beograd - Prodavac

Iskustvo koje nosim iz sektora Logistike puno mi znači u online prodaji. Ali, ovaj posao mi nudi i direktan kontakt sa kupcima koji uglavnom dele istu strast-lov, kao i mogućnost da saznajem stalno nešto novo o stvarima koje me zaista interesuju. Volim timski rad i domaćinsku atmosferu ove kompanije. Vidi se da to osete i kupci koji nas doživljaju kao nešto više od prodavnice.

Nenad Josipov Beograd - Puškar, prodavac

Po obrazovanju sam puškar, ljubav prema oružju, lovu je u potpunosti odredila moj životni poziv. Ovde radim posao koji volim u timu gde se stalno uči i prate novi trendovi. Uz lov i puškarstvo prirodno su se nadovezali ostali hobiji, a to je sve vezano za boravak na otvorenom: Dunav, pecanje, kampovanje.

OD SNOVA DO ULOVA!

Maloprodajni objekat u Beogradu

Maloprodajni objekat u Šapcu

NE ZABORAVITE DA NAS MOŽETE ZAPRATITI I NA FACEBOOK-U I INSTAGRAM-U.