O nama

U Šapcu kraj Save delu Srbije koji je nadaleko poznat po dobrim lovcima i još boljim lovačkim psima 2016. godine je počela sa radom nova radnja lovačke opreme „Srndać“. Primenjeni koncept prodaje „sve na jednom mestu“ privukao je lovce ne samo Šapca već i šireg regiona. Velikim izborom i dobrom uslugom zadobili smo poverenje mnogih lovaca, dođite i uverite se zašto je to tako!

 

Lovačka oprema „Srndać“

U Šapcu kraj Save je pred sami kraj protekle 2016.god. počela sa radom nova radnja lovačke opreme „Srndać“. Otvaranje i početak rada ove prodavnice privuklo je veliki broj posetilaca, ljubitelja lovstva, prirode, streljaštva, ali i ostalih građana iz Šapca i okoline.

Prodavnica lovačke opreme „Srndać“ je svečano otvorena 27.12.2016. Otvaranju je prisustvovao veliki broj ljubitelja, stručnjaka i radnika iz oblasti lovstva. To je bila prilika ne samo da se prezentuje bogata ponuda prodavnice „Srndać“, nego da se i u neformalnoj koktelskoj atmosferi razmene mišljenja, iskustva i steknu novi kontakti. Događaj je ocenjen kao veliki iskorak za lokalnu zajednicu, a posebno lovački sektor i medjiski je pokriven od strane lokalne televizije Šabac.

 

Sve na jednom mestu

Prodavnica lovačke opreme Srndać se nalazi u samom centru Šapca, u Masarikovoj 38.

Ovde lovac može da se obuče od glave do pete i da nađe sve što mu je potrebno od oružja i municije, preko optike, noževa, lovačkih gedžeta, sefova do sredstava za čišćenje. Izbor je veliki tako da na jednom mestu mogu da se nađu brendovi poput Hilmana, Percussiona, Pellegrini košulja, Igl, Blaser, Tigar, Grisport itd. I ne samo to, ljubazno osoblje u prijatnom lovačkom ambijentu je tu da Vam svojim savetom pomogne prilikom kupovine! Ovde lovac može da sazna sve relevantne novosti, da se informiše o aktuelnim zakonima i propisima. Na tome se zasniva idejni koncept prodavnice „Srndać“ , da donese i održi visok standard i raznovrsnost ponude, ali i da postane prepoznatljivo mesto gde se može u prijatnoj atmosferi dobiti informacija i razmeniti iskustva i mišljenja.

Poseban akcenat je stavljen na oružje i municiju. Od oružja pored Zastavinih karabina lovac može naći veliki izvor pušaka svetski renomiranih proizvođača Sauer, Mauser, Blaser, Baikal, Bergara, Bereta, Benelli, Pietta, Remington, Tika i mnogih drugih. može se naći pored lovačkog i veliki izbor vazdušnih pušaka. Kada je reč o municiji pored bogate ponude municije domaćeg proizvođača Beloma i PPU-a u ponudi imamo i veliki izbor municije renomiranih stranih proizvođača poput RWS, Norma, Hornady, Lapua, Geco, Remington, Lapua, Sako, Fiocchi, B&P, RC i mnogih drugih.