" crossorigin/>" crossorigin/>

Kontakt

Niste pronašli ono što ste tražili na našem sajtu? Slobodno nas kontaktirajte ili svratite do naše radnje, tu smo da Vam pomognemo.

Posetite nas

Slogan „Od snova do ulova“ predstavlja viziju i koncept koje kompanija nastoji da ostvari. 

Nakon višegodišnje potrage, pronađena je dobra lokacija za otvaranje adekvatnog objekta na Hipodromu na opštini Čukarica. Neposredna blizina strelišta „Careva ćuprija“ (300 metara) i saradnja sa puškarima su samo jedan deo novina koji će biti uvedeni u poslovanje novootvorenog objekta „Srndać“ Beograd.                                Dođite da nas posetite.

Posetite nas

U Šapcu kraj Save je pred sami kraj protekle 2016.god. počela sa radom nova radnja lovačke opreme „Srndać“. Otvaranje i početak rada ove prodavnice privuklo je veliki broj posetilaca, ljubitelja lovstva, prirode, streljaštva, ali i ostalih građana iz Šapca i okoline.

Maloprodajni objekat se nalazi u centru Šapca, Masarikova 38 (prekoputa ekonomske škole). Udaljeni smo svega sat vremena vožnje od Beograda ili 80kom, 70km od Novog Sada, 65km od Valjeva, 60km od Loznice, 48km od Bijeljine. Dođite da nas posetite.