" crossorigin/>" crossorigin/>

Lovačka oprema, odeća i pribor najpoznatijih brendova u ovoj oblasti, od danas se nalazi u prostorijama radnje Srndać, Lovačkog udruženja „Selimir Sele Jevtić“. Sa današnjim otvaranjem jednog od najopremljenijih prodajnih objekata namenjenih lovnom sportu i turizmu,a koju su dobili šabački lovci, obezbedjeni su još bolji uslovi za zaljubljenike u lovstvo. Ovo udruzenje gazduje lovištem „Dobrava“ na preko 37 hiljada hektara, bogat revir divljači, a brojno članstvo i lovna prostranstvo nameću potrebu obezbedjenja funkcionalnog lovačkog doma, što je i plan šabačkih lovaca u narednoj godini.

U Šapcu kraj Save je pred sami kraj protekle 2016.god. počela sa radom nova radnja lovačke opreme „Srndać“. Otvaranje i početak rada ove prodavnice privuklo je veliki broj posetilaca, ljubitelja lovstva,  prirode, streljaštva, ali i ostalih građana iz Šapca i okoline.

Srndać ŠabacProdavnica lovačke opreme „Srndać“ je svečano otvorena 27.12.2016. Otvaranju je prisustvovao veliki broj ljubitelja, stručnjaka i radnika iz oblasti lovstva. To je bila prilika ne samo da se prezentuje bogata ponuda prodavnice „Srndać“, nego da se i u neformalnoj koktelskoj atmosferi razmene mišljenja, iskustva i steknu novi kontakti. Događaj je ocenjen kao veliki iskorak za lokalnu zajednicu, a posebno lovački sektor i medjiski je pokriven od strane lokalne televizije Šabac. Prodavnica lovačke opreme Srndać se nalazi u samom centru Šapca, u Masarikovoj 38.

 

unnamedOvde lovac može da se obuče od glave do pete  i da nađe sve što mu je potrebno od oružja i municije, preko optike, noževa, lovačkih gedžeta, sefova do sredstava za čišćenje. Izbor je veliki tako da na jednom mestu mogu da se nađu brendovi poput Hilmana (Hillman), Vulfa (Wolf), Pajnvuda (Pinewood), Igla (Aigle) itd.I ne samo to… Ovde lovac može da sazna sve relevantne novosti, da se informiše o aktuelnim zakonima i propisima. Na tome se zasniva idejni koncept prodavnice „Srndać“ , da donese i održi visok standard i raznovrsnost ponude, ali i da postane prepoznatljivo mesto gde se može u prijatnoj atmosferi dobiti informacija i razmeniti iskustva i mišljenja.

ŠabacPoseban akcenat je stavljen na oružje i municiju. Od oružja može se naći pored lovačkog i veliki izbor vazdušnih pušaka. Kada je reč o municiji pored bogate ponude Krušika, Beloma i PPU-a u ponudi imamo i veliki izbor municije renomiranih stranih proizvođača.