You are currently viewing Patka i fazan za dresuru lovačkog psa
Patka i fazan za dresuru lovačkog psa

Patka i fazan za dresuru lovačkog psa

Patka i fazan za dresuru lovačkog psa – RYPO

Gumena patka (fazan) idealan rekvizit koji će vam može pomoći u  obuci vašeg lovačkog pomoćnika, da postane siguran aporter. Gumena patka (fazan) se može koristiti kako u obuci na suvom tako i na vodi, jer zbog svoje specifične mase ostaje na površini vode i istu ne upija. Poseduje kanap koji omogućuje dalji zabačaj aporta , a glava i rep su prikačeni na krajevima i psu ne pružaju sigurnost dok rekvizit ne prihvati po sredini i tako uči da je najlakše i divljač tako nositi. Samo telo gumene patke , fazana je izrađeno od kvalitetnih materijala koji omogućuju dugotrajnu upotrebu,  poseduje prilagođen grip kako ne bi došlo do klizanja. 
Odličan izbor da pripremite vašeg mladog lovačkog pomagača ili obnovite znanje iskusnog psa pred početak lova na pernatu divljač.

Kod nas na sajtu i u maloprodajnim objektima možete pronaći 

Zapratite nas na društvenim mrežama za najnovije informacija o artiklima i ostanite u toku za sve što smo spremili za vas.
IG: https://www.instagram.com/lovackaoprema_srndac/
FB: https://www.facebook.com/srndacsabac/?locale=sr_RS

Posetite nas u maloprodajnim objektima u Srbiji –
Beograd – Paštrovićeva 2, u krugu hipodroma (Obezbeđen parking).
Šabac – Masarikova 38, preko puta Ekonomske škole.
Čekamo vas da u prijatnom ambijentu uz druženje i razmene iskustava nađemo najbolje rešenje za opremu koja vama treba. Od snova do ulova! Dobar pogled!

Ostavite odgovor