You are currently viewing FAIR lovačke i sportske puške
FAIR lovacke puske

FAIR lovačke i sportske puške

FAIR („Fabrica Armi Isidoro Rizzini“) lovačke puške su spoj najsavremenije tehnologije i italijanske tradicije izrade oružja kako lovačkog tako i sportskog trap programa. Fair puške su napravljene tako da ispune očekivanja najzahtevnijih lovaca .

U našoj ponudi imamo FAIR lovacke puške tipa položare (položene cevi) kao i FAIR lovačke puške tipa bokerica (uspravnih cevi), u našim radnjama možete pronaći FAIR lovačke puške od standardnih Premier M, Premier EM pa sve do ekskluzivnih Prestige, SLX 692 gold i Jubilee prestige tartaruga gold modela koji predstavljaju sam vrh ove proizvodnje. Pored navedenih imamo u ponudi i sportsko oružje – Trap puške – modeli: Master Trap, SLR 802 Trap i Fair Racing II Sporting koji ima visoku “skok šinu” koja je sve češće izbor najboljis strelaca.

Kod nas na sajtu i u maloprodajnim objektima možete pronaći 
Trap puške proizvođača – klik za ponudu

fair racing 2 sporting

Kao i lovačke puške tipa bokerice ili položare
Lovačke puške proizvođača – klik za ponudu

Zapratite nas na društvenim mrežama za najnovije informacija o artiklima i ostanite u toku za sve što smo spremili za vas.
IG: https://www.instagram.com/lovackaoprema_srndac/
FB: https://www.facebook.com/srndacsabac/?locale=sr_RS

Posetite nas u maloprodajnim objektima u Srbiji –
Beograd – Paštrovićeva 2, u krugu hipodroma (Obezbeđen parking).
Šabac – Masarikova 38, preko puta Ekonomske škole.
Čekamo vas da u prijatnom ambijentu uz druženje i razmene iskustava nađemo najbolje rešenje za opremu koja vama treba. Od snova do ulova! Dobar pogled!

Ostavite odgovor